Vandstandspejling

Grundvandspejling

kollektio laver on-line pejleudstyr til grundvandspejling for simpelt overblik og dokumentation. Pejle udstyret kan nemt konfigurere direkte på enheden, med nedsænkning og fx kote DVR90.

Pejle udstyret kan placeres på on-line kort, som giver et hurtigt overblik over placering af flere pejlere

On-line portal system med brugerstyring, samt nem overblik med kurvevisning over grundvandspejlingen.

Vandløbspejling

Mere en 20 kommuner bruger i dag kollektio datalogger til opsamling af vandstand, nedbørs mængder m.m Se online målinger fra Aalborg kommune: www.aalborg.web4you.dk
kollektio levere en komplet service pakke, der med fuld service af pejleudstyr m.m, der sikre i altid får det ønskede data ind.

Vandstandspejler

kollektio laver online pejlerudstyr til grundvandspejling, måling af niveau i vandløb samt til overvågning af vandløb i forbindelse med oversvømmelser.

Selve pejleren baserer sig på en robust teknologi, hvor vandstanden måles via en tryksensor. Signalerne sendes via GSM/GPRS til webportalen. 

Brug af data

  • Behovsbasseret vedligehold af vandløb
  • Dokumentation overfor lodsejere mfl.
  • Sparer tilsyn/ mandetimer
  • Alarm ved overløb/ klimasikring
  • Logning af data gennem flere år

Referencer

Diesel pejling

Har du problemer med diesel tyveri, så prøv en kollektio diesel alarm. Diesel alarmen passer på de fleste lastbiler/maskiner. Ved diesel tyveri sender lastbilen/maskinen en alarm og evt rotorblink kan startes. Vi leverer også systemer til faste og mobilolietanke. Diesel alarmen kan også kobles sammen med GPS til fx lastbilen.

Diesel alarmen er et samlet sæt med en GPS enhed, samt en sonde til måling af niveau i dieseltank. Bliver der stjålet diesel fra køretøjet, så falder niveauet i tanken uden køretøjet er tændt og alarmen vil aktivere.

Features ved diesel pejling